Boomverzorging

Boomverzorging is een vak apart. Het is zelfs een specialistische tak in het hoveniersvak, want de verzorging van bomen vraagt veel kennis. Onderhoud van een (grote) boom is dus niet iets wat u zelf makkelijk uit kunt voeren. Hoveniersbedrijf Kruijt heeft de juiste groene vingers en het juiste materiaal om alle boomwerkzaamheden, van verplaatsen tot snoeien, van rooien tot controle, uit te voeren. Uw boom is bij ons in goede groene handen!

Een nieuwe boom planten

Wilt u graag een boom in uw tuin of op uw bedrijfsterrein? Zorg dan dat u een weloverwogen keuze maakt, zeker wat betreft de standplaats. Een jonge boom die nu een mooie aanwinst is, kan over een aantal jaar veel te groot zijn geworden en bijvoorbeeld veel licht wegnemen. Wij adviseren u graag.

Bomen onderhouden en verzorgen

Bij het onderhoud en de verzorging van een boom besteden we vooral aandacht aan gezondheid en veiligheid. We bewaken de vitaliteit van de boom door plaagbestrijding en zorgen voor een veilige omgeving door het verwijderen van hinderlijke takken.
Als in het ergste geval een boom verwijderd moet worden, wordt dit netjes en snel door ons gedaan zodat u er geen enkel omkijken naar hebt. Wij versnipperen al het hout in eigen beheer en kunnen alle wortels in de grond wegfrezen. En als u wilt, staat er dezelfde dag nog een nieuwe boom in uw tuin.

  • Boom uitdunnen
  • Standplaats optimaliseren
  • Bepalen boomconditie en bestrijding plagen
  • Boom verwijderen

Juridische en maatschappelijke regelgeving

Elke boomeigenaar is aansprakelijk voor de schade die door de boom aangericht kan worden door ouderdom, ziekte of bij een storm. Met een VTA-controle zorgt u ervoor dat u ingedekt bent bij eventuele claims van een verzekering. Hiermee toont u aan dat u geen verwaarlozing verweten kan worden. Dit geeft een veilig gevoel voor u, en uw omgeving. Hoveniersbedrijf Kruijt is gecertificeerd om VTA-controles uit te voeren. Zo bieden wij een totaalpakket in onderhoud en boomverzorging in Giessenlanden en omgeving.

Boomverzorging na storm

Overlast door bladeren, afgewaaide takken of omgewaaide bomen na een storm verhelpen wij graag. Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor noodgevallen of bij storm. Hiervoor kunt u bellen naar 0183-58 90 05. Om een afspraak met onze specialisten te maken, kunt u ook het contactformulier op deze website invullen.

Onze vakkennis in boomverzorging:

  • Herkennen van boomsoorten
  • Herkennen van ziektes en aantastingen
  • Kennis van de groeiwijze van hout
  • Veiligheid en ergonomie
  • VTA-controle
© Copyright 2024 Hoveniersbedrijf Kruijt
Sluiten
Neem contact op