Advies en ontwerp

Er zijn honderden vragen die u kunt hebben over de tuin. Wanneer moet een bepaalde plant of struik gesnoeid worden? Welke planten zijn geschikt voor uw tuin? Hoe zorgt ik dat het onderhoud beperkt blijft? En zo zijn er nog veel meer vragen. Kunt u advies over uw tuin of het ontwerp ervan gebruiken? Hoveniersbedrijf Kruijt heeft antwoord op al uw vragen!

Gratis tuinadvies

Ons tuinadvies is gratis. Stel uw vraag door het contactformulier in te vullen of bel ons op het nummer: 0183-589005

Zelf de tuin ontwerpen

Het ontwerpen van een tuin is iets wat vaak onderschat wordt. Veel mensen denken dit zelf te kunnen doen, maar zonder kennis over de (groei van) beplanting zien we maar al te vaak dat dit resulteert in ontevredenheid over de tuin. Er is bijvoorbeeld te veel onderhoud of een plant groeit niet zoals verwacht. Wilt u een tuinontwerp welke bij u past en waar u dus jarenlang plezier aan beleeft, laat uw tuin dan ontwerpen door Hoveniersbedrijf Kruijt.

Een tuinontwerp laten maken

Samen gaan we eerst na hoe u uw tuin wilt gebruiken: spelen er kinderen, wilt u zelf actief aan de slag met een moes- of rozentuin of wordt de tuin vooral de plek om te zitten of te zonnen? Inventariseer ook wat u wel en niet mooi vindt, door bijvoorbeeld andere tuinen of afleveringen van Eigen Huis en Tuin te bekijken. Uw wensen staan natuurlijk voorop bij het maken van een tuinontwerp.

Waarom tuinontwerp door Hoveniersbedrijf Kruijt

  • Transparant in kosten
  • Waar voor uw geld
  • Oplossingsgericht en creatief
  • Persoonlijk: een ontwerp in overleg

Wilt u uw tuin laten aanleggen? Vertel het ons!

© Copyright 2024 Hoveniersbedrijf Kruijt
Sluiten
Neem contact op