Vlonders en beschoeiingen

Het aanleggen van vlonders en beschoeiingen is soms noodzaak, soms wens. In elk geval zorgt de aanleg ervan dat u nog meer van uw tuin kunt genieten. Zeker wanneer uw tuin aan het water ligt, wat in Giessenlanden en omgeving geen uitzondering is. Hoveniersbedrijf Kruijt heeft dan ook ruime ervaring met het aanleggen van beschoeiingen en vlonders.

Vlonder laten aanleggen

Een heerlijk terras langs het water of een aanmeerplek voor een boot. De aanleg van een vlonder of steiger verbetert de uitstraling en de gebruiksmogelijkheden van tuin en oever. Ziet u zich zelf al zitten langs de waterkant? Een hardhouten vlonder is onverminderd populair dankzij de natuurlijke uitstraling, maar een vlonder van composiet materialen leggen we ook steeds vaker aan.

Vlonder aanleggen door Hoveniersbedrijf Kruijt:

  • Meer praktische mogelijkheden om te ontspannen
  • In de tuin langs het water of als aanmeerplek
  • In alle soorten en maten aan te leggen
  • Wij gebruiken uitsluitend materialen van kwaliteit

Het aanleggen van een vlonder is puur vakwerk. Alleen door de juiste aanleg wordt het bezwijken of verzakken van de vlonder tot een minimum beperkt en heeft u er jarenlang plezier van. Ook genieten van tuin en water vanaf een vlonder? Neem contact op!

Beschoeiing laten aanleggen

Beschoeiingen aanleggen is vaak praktisch. De constructie beschermt de oever of waterkant tegen bijvoorbeeld afkalven of instorten. Dit is belangrijk voor het behoud van uw tuin, akker of eiland. Maar de aanleg van betuining kan ook de bruikbare ruimte van een tuin aan het water vergroten en zo het plezier van uw tuin vergroten. Daarnaast kan de aanleg een esthetische reden hebben. Door het aanbrengen van beschoeiing creëren we een verschil in niveau.

Jarenlang was hardhout het meest gebruikte materiaal voor het aanleggen van een beschoeiing. Tegenwoordig wordt ook vaak gerecycled kunststof gebruikt. Wanneer een dieper kanaal met beschoeiing moet worden uitgevoerd, plaatsen we betonnen of stalen beschoeiing in de vorm van damwanden. Vaak is in dit geval sprake van een grond kerende constructie.

Beschoeiing aanleggen door Hoveniersbedrijf Kruijt:

  • Meer praktische mogelijkheden om te ontspannen
  • Beschoeiing, damwanden of verankeringen
  • Wij gebruiken uitsluitend materialen van kwaliteit
  • Als bescherming van oever of om mooi niveauverschil te maken

Het aanbrengen van beschoeiingen is een flinke klus die om expertise vraagt. Alleen door de juiste aanleg bent u verzekerd van een zorgeloos gebruik. Wilt u ook meer plezier van uw tuin aan het water? Neem snel contact op met de hoveniers van Kruijt.

© Copyright 2024 Hoveniersbedrijf Kruijt
Sluiten
Neem contact op