Gazonverzorging

Is het gras altijd groener bij de buren? Daar kunnen wij wat aan doen! Een gazon heeft nogal wat Gazonverzorging nodig om mooi vol en groen te blijven. Vertrouw op de expertise van Hoveniersbedrijf Kruijt om uw gazon te onderhouden of aan te leggen.

Gras onderhouden

Gras in de tuin is heerlijk om lekker op te zitten of om op te spelen, of gewoon voor de sier. Wilt u het gras in goede conditie houden dan is het nodig dit te onderhouden. En dat gaat verder dan alleen maaien. Een mooi gazon heeft veel onderhoud nodig om mooi te blijven en de werkzaamheden verschillen per seizoen. Zo is augustus de beste maand om het gras te verticuteren en dient het gras in het najaar bemest te worden met kalk. Laat uw gazon onderhouden door de hoveniers van Hoveniersbedrijf Kruijt voor een vol en groen resultaat.

Ons onderhoud van gras bestaat onder andere uit:

  • Maaien
  • Bemesten
  • Verticuteren
  • Herstellen
  • Onkruid bestrijden

Professionele gazonverzorging in Giessenlanden en omgeving

Uw gazon moet zeer regelmatig gemaaid worden, zeker in mei en juni. Hoveniersbedrijf Kruijt houdt uw gazon snel en netjes kort en gezond. Wij verticuteren uw gazon om de wortels gezond te houden en zorgen er daarbij voor dat onkruid geen kans krijgt. Met de meststof van DCM die wij gebruiken, behalen wij de beste resultaten. Kale plekken worden netjes ingezaaid en uw gazon ligt er weer stralend bij.

Gras aanleggen

Ook voor de aanleg van een compleet nieuw gazon hebben wij alle expertise in huis. Wij voeren bovendien altijd een bodemonderzoek uit voorafgaand aan het inzaaien of leggen van graszoden, zodat wij en u weten wat uw gras en beplanting precies nodig heeft om goed te kunnen groeien.

© Copyright 2024 Hoveniersbedrijf Kruijt
Sluiten
Neem contact op