Tuinonderhoud

Iedereen die een tuin heeft, weet dat het onderhoud ervan veel tijd kost. Heeft u bovendien veel verschillende planten en struiken staan, dan is het onthouden van de beste snoeitijd per plant ook een behoorlijk memoryspel. Groeit het onderhoud u boven het hoofd en geniet u niet meer van uw tuin? Zonde! Schakel Hoveniersbedrijf Kruijt in voor (hulp bij) tuinonderhoud.

Wij onderhouden de tuin, u kunt genieten

Een tuin is een luxe. Omringt door groen is het een heerlijke plek om te ontspannen. Wanneer er echter achterstallig tuinonderhoud is, wordt het een plek waar u alleen maar stress van krijgt. Roep dan de hulp in van de professionele hoveniers van Hoveniersbedrijf Kruijt. Wij nemen graag alle tuinonderhoud uit handen, van een grote onderhoudsbeurt tot regelmatig klein onderhoud.

Het leuke werk zelf doen

Natuurlijk is niet alle tuinonderhoud vervelend. Het zelf snoeien van uw favoriete roos, het gras maaien of bollen planten. Werken in de tuin kan ook heel rustgevend en ontspannend zijn. We kunnen daarom ook het onderhoud van uw tuin verdelen. U laat ons weten wat u het liefst zelf doet en wij doen de rest. Zo beleeft u maximaal plezier van en in uw tuin.

Regulier tuin onderhoud laten uitvoeren

Net als regelmatig stofzuigen of poetsen ín huis, vraagt ook de ruimte buiten regulier onderhoud. Onkruid wieden, gazonverzorging en algemene verzorging vinden de meeste mensen echter net zo leuk als schoonmaken. Wij zorgen ervoor dat uw tuin er netjes uitziet en nemen ook alle rommel weer mee. U kunt een vaste wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse afspraak met ons maken. Als u wilt, zorgen wij er voor dat u helemaal geen omkijken meer heeft naar de verzorging van uw tuin!

Seizoensonderhoud van uw tuin

Elk seizoen is de tuin anders. Dat maakt het tuinonderhoud ook anders. U kunt Hoveniersbedrijf Kruijt het seizoensonderhoud van uw tuin laten uitvoeren. In het voorjaar, bijvoorbeeld, snoeien wij uw tuin, zorgen wij dat alle onkruid verwijderd is en dat de aanplant van nieuwe bloemen en planten helemaal tot zijn recht komt in de lente en zomer. In het najaar maken wij uw tuin helemaal winterklaar om deze door de koude maanden heen te helpen. We snoeien dode takken, zorgen ervoor dat vorstgevoelige planten beschermd worden en zorgen dat de tuin vrij blijft van herfstbladeren.

Waarom tuinonderhoud door Hoveniersbedrijf Kruijt

  • Uitzonderlijke service
  • Maximaal genieten van uw tuin
  • Hulp bij onderhoud of totale tuin verzorging
  • Hoveniers met jarenlange ervaring
© Copyright 2024 Hoveniersbedrijf Kruijt
Sluiten
Neem contact op