Beplanting

Beplanting máákt uw tuin. Want eerlijk is eerlijk, een tuin vol tegels kan onderhoudsarm zijn, maar het ontbreekt ook aan sfeer. Het kiezen van de juiste planten voor uw tuin is echter een behoorlijke puzzel. Wilt u bomen? Struiken? Siergrassen? Vaste planten of bloemen? En hoe zorgt u dat dit een mooi geheel gaat vormen? Wij zijn u graag van dienst bij het maken van een beplantingsplan of het daadwerkelijk aanleggen van uw tuin.

Beplantingsplan maken

De aanleg van uw tuin begint met het maken van een beplantingsplan. Daar is kennis van planten voor nodig: standplaats, grondsoort, bloeitijd, kleur en vorm. Zelf zo’n plan maken kan daarom een hele uitdaging zijn. Hoveniersbedrijf Kruijt heeft de plantenkennis en jarenlange ervaring. Wij maken uw beplantingsplan op basis van de volgende punten:

  • We kiezen planten die passen bij de gewenste sfeer van de tuin
  • We verkiezen sterke planten die het goed doen boven bijzondere planten
  • We houden rekening met zon/schaduw, wind, grondsoort, seizoenen enz
  • We houden rekening met uw (onderhouds)wensen
  • We mixen kleur, bloemen, blad, textuur, vorm en hoogte

Sterke beplanting

Er zijn veel verschillende soorten beplanting, die elk op hun eigen manier iets bijdragen aan de tuin. Denk aan bomen, struiken, hagen, vaste planten, klimplanten, siergrassen, varens, bloembollen en bodembedekkers.
Wij kunnen alle typen beplanting leveren en werken daarvoor samen met vaste leveranciers. Zo weten wij zeker dat we sterke beplanting van kwaliteit in uw tuin zetten.

Beplanting door Hoveniersbedrijf Kruijt

Natuurlijk leggen wij de tuin ook graag aan en zetten we de planten voor u in de grond. Zo heeft u er geen omkijken naar en staan de planten op de juiste plek in de tuin. U hoeft alleen nog maar te genieten van het resultaat: de groene oase die bij u past!

Laat uw tuin beplanten door Hoveniersbedrijf Kruijt. Groene vingers inschakelen.

© Copyright 2024 Hoveniersbedrijf Kruijt
Sluiten
Neem contact op