Stormschade

Stormachtige wind is niet heel uitzonderlijk in Nederland. Ook niet uniek is de bijbehorende schade aan materieel en natuur, die niet alleen vervelend, maar ook gevaarlijk kan zijn. In zo’n situatie is snel handelen gewenst. Daarvoor belt u Hoveniersbedrijf Kruijt.

Stormschade aan de tuin?

Natuurlijk wilt u dat schade na een storm snel opgelost wordt. Hoveniersbedrijf Kruijt is daarom 24 uur per dag, 7 dagen in de week, bereikbaar voor noodgevallen of stormschade. Hiervoor kunt u bellen naar 0183-58 90 05. Om een afspraak met onze specialisten te maken kunt u ook het contactformulier op deze website invullen.

Na een storm kan uw tuin of bedrijfsterrein vol liggen met afgewaaide bladeren en takjes. Vervelender wordt het wanneer de schade groter is: omgewaaide schuttingen, schade aan planten of hinder door takken. Een omgewaaide boom kan bovendien voor veiligheids- en verkeersproblemen zorgen. Hoveniersbedrijf Kruijt heeft alle materieel en personeel beschikbaar om stormschade snel op te lossen.
Eigen beheer van:

  • Versnipperaars
  • Verkeersafzettingen
  • Verkeersregelaars

Boomverzorging na storm

Hoge bomen vangen veel wind; een storm zorgt dus vaak voor overlast door bladeren, afgewaaide takken of omgewaaide bomen. Dit kan problemen opleveren voor de veiligheid of de gezondheid van de boom. Wij inventariseren de schade en bieden de juiste boomverzorging, of dat het nu gaat om opruimen van afgewaaide takken of in het ergste geval rooien van een boom. U heeft geen omkijken naar de stormschade: we versnipperen al het afgewaaide of verwijderde hout in eigen beheer en kunnen wortels uit de grond wegfrezen. En als u wilt, planten we dezelfde dag nog een nieuwe boom.

© Copyright 2024 Hoveniersbedrijf Kruijt
Sluiten
Neem contact op