Tuinontwerp en tuinaanleg

Bent u niet blij (meer) met de aanleg van uw tuin of verhuist u naar een woning waarbij de tuin niet aan uw wensen voldoet, dan kunnen wij deze voor u opknappen of een nieuw ontwerp maken.

Tuin renoveren of compleet vernieuwen?

De keuze voor renovatie of vernieuwing hangt af van de mate waarin u niet tevreden (meer) bent met uw tuin. Zo kan een grote onderhoudsbeurt of een aanpassing van de bestrating al een groot verschil maken. Wilt u juist graag een andere indeling van de tuin, denk aan het verplaatsen van het terras of het creëren van een speelplek voor de kinderen, dan is een nieuw tuinontwerp vaak efficiënter.

Een tuinontwerp laten maken

Het maken van een tuinontwerp vraagt om kennis over de (groei van) beplanting. Daarnaast spelen uw wensen ten aanzien van gebruik van de tuin en de hoeveelheid onderhoud mee. Elementen waar wij vertrouwd mee zijn: Hoveniersbedrijf Kruijt is gespecialiseerd in advies over, ontwerp en aanleg van nieuwe tuinen. Graag creëren we – samen met u – een groene oase waar u (weer) volop van kunt genieten. Wij komen altijd persoonlijk bij u langs om al uw ideeën over het tuinontwerp met u door te nemen. Uw wensen staan natuurlijk voorop!

Inzichtelijke werkwijze voor tuinontwerp

Transparantie vinden wij belangrijk, dus u krijgt volledig inzicht in onze aanpak. Wij nemen het door ons gemaakte tuinontwerp met u door aan de hand van tekeningen en plattegronden. Deze kunt u thuis op uw laptop of tablet in alle rust bekijken. Wilt u iets wijzigen, dan gaan we dit samen doen. Door deze inzichtelijke werkwijze weet u precies wat wij voor u gaan maken.

Waarom tuinontwerp door Hoveniersbedrijf Kruijt:

  • Transparant in kosten
  • Waar voor uw geld
  • Oplossingsgericht en creatief
  • Persoonlijk: een ontwerp in overleg
© Copyright 2024 Hoveniersbedrijf Kruijt
Sluiten
Neem contact op