Schuttingen en tuinhekken

Het plaatsen van een Schuttingen en Tuinhekken is een klus die veel mensen zelf willen doen. Hierbij worden soms belangrijke aandachtspunten over het hoofd gezien. Deze punten kunnen van grote invloed zijn op de levensduur van de afscheiding. Wilt u een goed geplaatste schutting of tuinhek welke jarenlang blijft staan? Schakel dan Hoveniersbedrijf Kruijt in.

Schutting laten plaatsen

Het afscheiden en afschermen van uw tuin of erf geeft u meer privacy. Daarnaast zorgt erfafscheiding er ook voor dat ongewenste bezoekers minder gemakkelijk uw tuin kunnen betreden.
De meest bekende tuinschermen zijn de houten schuttingen met verticale of horizontale planken. Ook zijn er erfafscheidingen van beton, composiet of zelfs combinaties van materialen. Welke schutting u kiest, is een kwestie van smaak. Wij kunnen u daarbij goed adviseren. Wist u bijvoorbeeld dat een schutting met verticale planken uw tuin groter doet lijken?
Heeft u ook een tuinpoort nodig? Hoveniersbedrijf Kruijt kan zelfs maatwerk poorten leveren.

Een belangrijk punt bij de keuze en plaatsing van erfafscheiding is kwaliteit. Niemand heeft zin om de paar jaar een nieuwe schutting te laten plaatsen. Wij werken daarom exclusief met hout of beton van kwaliteit en verankeren de schutting stevig in de grond.

Laat uw Schuttingen en Tuinhekken plaatsen door Hoveniersbedrijf Kruijt:

  • We werken uitsluitend met materialen van kwaliteit
  • Stevige plaatsing voor lange levensduur
  • Meer privacy in uw tuin
  • Advies bij keuze voor schutting

Schuttingen en Tuinhekken laten plaatsen

Er komt meer kijken bij het plaatsen van een (houten) tuinhek dan men in eerste instantie denkt. Naast het uitzoeken van een mooi tuinhek, moet u ook denken aan het bepalen van de totale lengte van de afscheiding, de bevestiging van de hekken aan de palen, hoe de palen stevig in de grond gezet kunnen worden en hoe het hek geplaatst moet worden ten opzichte van uw huis of tuin. Allerlei aandachtspunten welke Hoveniersbedrijf Kruijt u graag uit handen neemt. Laat ons uw afscheiding plaatsen, en u heeft er jarenlang geen omkijken naar. Dankzij onze ervaring voorzien we in alle aspecten van de plaatsing. Ook details, zoals het aanbrengen van een metalen kapje of (houten) ornament op de palen van het hek, ontsnappen niet aan onze aandacht.

Laat uw tuinhek plaatsen door Hoveniersbedrijf Kruijt:

  • We werken uitsluitend met materialen van kwaliteit
  • Stevige plaatsing voor lange levensduur
  • Geen omkijken naar de plaatsing van het tuinhek
  • Tuinhekken plaatsen met de puntjes op de i

Klik hier om groene vingers in te schakelen. Bekijk ook onze profiel op HovenierNederland.

© Copyright 2024 Hoveniersbedrijf Kruijt
Sluiten
Neem contact op