Sneeuw Ruimen

Sneeuwval is fantastisch om te zien, maar kan ook voor behoorlijk veel ongemak zorgen. Laat uw sneeuwpret niet bederven en schakel Hoveniersbedrijf Kruijt in voor het Sneeuw Ruimen

Snelle oplossing bij sneeuwval

Natuurlijk wilt u dat ongemak na sneeuwval snel opgelost wordt. Hoveniersbedrijf Kruijt is daarom 24 uur per dag, 7 dagen in de week, bereikbaar voor noodgevallen, stormschade en sneeuwruimen. Hiervoor kunt u bellen naar 0183-58 90 05. Om een afspraak met onze specialisten te maken kunt u ook het contactformulier op deze website invullen.

Professioneel sneeuwruimen

Na sneeuwval is uw tuin, oprit of bedrijfsterrein bedekt met een witte deken, die prachtig is om te zien, maar ook verraderlijk glad kan zijn. Vervelender wordt het wanneer gedooide sneeuw weer bevriest of sneeuw vastgereden wordt en er een ijsbaan ontstaat. Hoveniersbedrijf Kruijt heeft alle materieel en personeel beschikbaar voor een snelle oplossing bij sneeuwval ter voorkoming van veiligheidsproblemen.
Eigen beheer van:

  • Sneeuwscheppen
  • Sneeuwschuivers
  • Strooimiddel en -zout

Strooien

Wij zorgen voor een gastvrije en veilige toegang van uw bedrijf, instelling of woning. We maken daarbij gebruik van normaal strooizout. Bij de entree van een gebouw gebruiken we een strooimiddel wat geen nevenschade achterlaat wanneer het naar binnen gelopen wordt.

Gladheidsbestrijding

Vastgereden of -gelopen sneeuw wordt glad en is moeilijker te verwijderen: sneeuwschuiven wordt lastig en bij strenge vorst zal het effect van strooizout ook minder zijn. Om deze situatie te voorkomen moet sneeuw zo snel mogelijk geruimd worden. Dat vraagt om een goede organisatie van gladheidsbestrijding. Wij kunnen indien gewenst preventief strooien met strooizout zodat de oppervlakte niet glad wordt.

Wilt u na een sneeuwbui uw oprit, parkeerplaats, entree of stoep sneeuwvrij? Neem contact met ons op!

© Copyright 2024 Hoveniersbedrijf Kruijt
Sluiten
Neem contact op