Hovenier helpt

Slogan-Horizontaal

Eind september 2018 staat in het teken van Hovenier Helpt. Een week lang zetten wij ons geheel belangeloos in om daarmee hulpbehoevende mensen te helpen. Verras dus bijvoorbeeld je buurvrouw, die slecht ter been is, met een onderhoudsbeurt aan de tuin door ons bedrijf. Hovenier Helpt wanneer u een goede daad wil doen! Of het nu het vergroenen of opknappen van een tuin is dat maakt niet uit. Bekijk hier de website: www.hovenierhelpt.nl

Hoveniersbedrijf Kruijt steunt

We vinden het prachtig om ons vakmanschap te combineren met het helpen van andere mensen. Daarmee maken we samen Nederland groener! De kleinste daden hebben ook vaak grote positieve gevolgen. In heel Nederland staan collega-hoveniers klaar die het initiatief eveneens steunen. Gezamenlijk zetten we ons in voor meer tuinplezier en een groener Nederland. De week van ‘Hovenier Helpt’ is in de laatste week van september. Bekijk via deze link ons profiel op de website van Hovenier Helpt.


Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur. TuinKeur zet zich in voor meer tuinplezier in Nederland. Samen maken we Nederland groener!

Hovenier Helpt is voor iedereen die graag een goede daad wil verrichten, een ander wil helpen en Nederland groener wil maken. De kleinste daden kunnen voor veel mensen positieve gevolgen hebben. Dit is uw kans om iemand te verrassen! Wilt u deelnemen of een bijdrage leveren aan het initiatief? Neem gerust contact op tel. 0528-331678 of info@hovenierhelpt.nl.

Hovenier_Helpt_1920x400
© Copyright 2024 Hoveniersbedrijf Kruijt
Sluiten
Neem contact op