Bestrating

Bestrating is in elke tuin bepalend voor de indeling en de sfeer. In de eerste plaats door de vorm en de kleur van de stenen, maar ook door de manier waarop ze gelegd worden. Zelf (nieuwe) bestrating leggen is, zeker zonder de juiste gereedschappen en machines, een flinke klus waar u behoorlijk tegenop kunt zien. Hoveniersbedrijf Kruijt neemt u dit graag uit handen en zorgt voor een mooi resultaat.

Bestraten van terras, tuin of oprit

Heeft u eigenlijk helemaal geen tijd of zin om uw terras, tuin of oprit te bestraten of wilt u graag dat het in een keer goed gebeurt? Zodat u er geen omkijken meer naar heeft? Wilt u maximaal resultaat en plezier van uw sierbestrating? Laat het dan leggen door Hoveniersbedrijf Kruijt.
Wij leggen nieuwe bestrating maar kunnen ook uw huidige sierbestrating opnieuw verwerken.

Advies bij keuze voor betegeling

Natuursteen, keramiek, gebakken klinkers, betonstenen of een combinatie van verschillende materialen. Er is inmiddels een eindeloze keuze aan sierbestrating. Welke in uw tuin past hangt af van de gewenste sfeer, het gebruik en het onderhoud welke het vraagt. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag. Dankzij onze jarenlange ervaring in ontwerp van tuinen kunnen wij u adviseren in uw keuze.

Geen omkijken naar uw bestrating

‘Even een straatje leggen’ is geen optie bij betegeling. Het moet goed gedaan worden. Wanneer wij bestrating leggen, zorgen we ervoor dat u daar jarenlang plezier van heeft. Een mooie oprit of terras begint met een goede, vlakke basis die verzakking voorkomt. Daarom leggen wij de bestrating in een bed van ophoogzand. Als de stenen op de juiste plek liggen vegen we er voegzand tussen om het geheel dicht te maken en daarmee de groei van onkruid te beperken.

Leggen met garantie

Schakelt u ons in dan bent u verzekerd van vakkundige betegeling van oprit, tuin of terras. Hoveniersbedrijf Kruijt biedt zelfs 1 jaar garantie op door ons gelegde bestrating, van grote oppervlaktes tot kleine stukken.

Sierbestrating leggen door Hoveniersbedrijf Kruijt:

  • Advies
  • Snelle en vakkundige bestrating
  • 1 jaar garantie
  • Ook levering van stenen
© Copyright 2024 Hoveniersbedrijf Kruijt
Sluiten
Neem contact op