Cashback-actie wegens succes verlengd!

Met groot genoegen kunnen wij melden dat de CASHBACK-actie terugkomt in 2018. Dit betekent dat u, als klant van ons bedrijf, een jaar lang kans maakt op maximaal € 1.000,- cashback op uw factuur. Wij zijn erg blij dat de actie ook in 2018 terugkomt. Lees hieronder hoe u meedoet aan de actie.

Word een CASHBACK-winnaar!

U heeft een TuinKeur-hovenier ingeschakeld voor professionele ondersteuning van uw tuinplezier. Als blijk van waardering voor uw keuze voor een TuinKeur-hovenier doet het keurmerk, waar wij bij zijn aangesloten, hier nog een schepje bovenop. Dit jaar maakt u namelijk kans op cashback van de factuur. Elke maand zijn er drie gelukkige winnaars die tot € 1.000 retour krijgen op hun factuur: pinklaar gestort op de bankrekening!

Hoe deel te nemen?

Voor de actie wordt gebruik gemaakt van het platform HovenierNederland. Dit is een recensiewebsite voor de hoveniersbranche.

Meedoen aan de actie in 4 eenvoudige stappen:

  • Ga naar www.hoveniernederland.nl.
  • Zoek ons bedrijf op.
  • Schrijf een recensie over onze werkzaamheden (het soort en de grootte van de klus maakt niet uit).
  • Vink aan dat u meedoet met de CASHBACK-actie.

Recensie geschreven, en dan?

Elke eerste week van de maand worden er op een ludieke manier drie winnaars getrokken. Het zijn de winnaars van de voorgaande maand. De uitslag is te zien op www.tuinkeur.nl/acties of op de Facebookpagina van TuinKeur. Als u één van de gelukkige winnaars bent, dan komen we samen met een team van TuinKeur langs om persoonlijk de prijs uit te reiken.

De CASHBACK-actie loopt van maart tot en met november 2018. Heeft u eenmaal een recensie geschreven, dan speelt u de gehele actie mee!

© Copyright 2020 Hoveniersbedrijf Kruijt
Sluiten
Neem contact op