Bel ons:

0183-589005

Natuurlijk wilt u graag weten of u een betrouwbare hovenier inschakelt die uw tuinwensen laat uitkomen, zonder dat u het gevoel heeft daarvoor teveel te betalen. Wij stellen ons daarom graag even aan u voor.  

Over Hoveniersbedrijf Kruijt

Hoveniersbedrijf Kruijt is een onderneming van Micheal Kruijt. Een jonge ondernemer met groene vingers en het hart op de juiste plek. Als jongen was hij al niet uit de tuin weg te slaan en een onderneming in het groen kon dus niet uitblijven. Door zijn professionele maar persoonlijke aanpak en het bieden van vergaande service is Hoveniersbedrijf Kruijt uitgegroeid tot wat het nu is en verzorgt het team hoveniers het groen van particulieren, bedrijven, gemeentes en instellingen.

Wij onderscheiden ons door het nauwgezet nakomen van afspraken, de kwaliteit van het werk en de service. Doordat die soms verder gaat dan de tuin, door bijvoorbeeld de ramen te lappen van de eerste verdieping als we toch op een ladder staan, wordt een uniek visitekaartje afgegeven. 

Hoveniersbedrijf Kruijt is TuinKeur-gecertificeerd

Wij zijn aangesloten bij branchevereniging VHG en bezitten een TuinKeur, een onafhankelijk keurmerk dat duidelijkheid schept in het grote aanbod van hoveniers. TuinKeur-gecertificeerde hoveniers zijn uitgebreid gecheckt en worden doorlopend gecoacht. U bent er bij TuinKeur-gecertificeerde hovenier Kruijt van verzekerd dat er een betrouwbaar en professioneel bedrijf in uw tuin werkt.

Wij bieden u 5 zekerheden:

  • Professionaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Vakbekwaamheid
  • Service
  • Kwaliteit

Hoveniersbedrijf Kruijt is een jong enthousiast bedrijf dat met alle energie en passie jarenlange ervaring toepast om uw tuin (weer) naar u droomwensen te maken. Wilt u weer genieten van uw groen? Schakel onze groene vingers in!