Bel ons:

0183-589005

Het plaatsen van een schutting of tuinhek is een klus die veel mensen zelf willen doen. Daarbij worden soms belangrijke aandachtspunten die invloed kunnen hebben op de levensduur van de erfafscheiding over het hoofd gezien. Wilt u een goedgeplaatste schutting of tuinhek wat jarenlang blijft staan, schakel dan Hoveniersbedrijf Kruijt in.

Schutting laten plaatsen

Het afscheiden en afschermen van uw tuin of erf geeft u meer privacy. Daarnaast zorgt erfafscheiding er ook voor dat ongewenste bezoekers minder gemakkelijk uw tuin kunnen betreden.
De meest bekende tuinschermen zijn de houten schuttingen met verticale of horizontale planken. Ook zijn er erfafscheidingen van beton, composiet of zelfs combinaties van materialen. Welke schutting u kiest, is een kwestie van smaak. Wij kunnen u daarbij goed adviseren. Wist u bijvoorbeeld dat een schutting met verticale planken uw tuin groter doet lijken?
Heeft u ook een tuinpoort nodig? Hoveniersbedrijf Kruijt kan zelfs maatwerk poorten leveren, dus we kunnen uw tuinafscheiding altijd naar wens compleet maken.

Een belangrijk punt bij de keuze en plaatsing van erfafscheiding is duurzaamheid. Niemand heeft zin om de paar jaar een nieuwe schutting te laten plaatsen. Wij werken daarom exclusief met duurzaam hout of beton en verankeren de schutting stevig in de grond.

Laat uw schuttingen plaatsen door Hoveniersbedrijf Kruijt:

  • We werken uitsluitend met duurzame materialen
  • Stevige plaatsing voor lange levensduur
  • Meer privacy in uw tuin
  • Advies bij keuze voor schutting

Tuinhekken laten plaatsen

Er komt meer kijken bij het plaatsen van een (houten) tuinhek plaatsen dan men in de eerste instantie denkt. Naast het uitzoeken van een mooi tuinhek, moet u denken aan het bepalen van de totale lengte van de afscheiding, de bevestiging van de hekken aan de palen, hoe de palen stevig in de grond gezet kunnen worden en hoe het hek geplaatst moet worden ten opzichte van uw huis of tuin. Allerlei aandachtspunten, die Hoveniersbedrijf Kruijt u graag uit handen neemt. Laat u ons uw tuinhekken plaatsen, dan heeft u er jarenlang geen omkijken naar. Dankzij onze ervaring voorzien we in alle aspecten van de plaatsing, tot in de puntjes: het aanbrengen van een metalen kapje of (houten) ornament op de palen van het hek.

Laat uw tuinhek plaatsen door Hoveniersbedrijf Kruijt:

  • We werken uitsluitend met duurzame materialen
  • Stevige plaatsing voor lange levensduur
  • Geen omkijken naar de plaatsing van het tuinhek
  • Tuinhekken plaatsen met de puntjes op de i

Klik hier om groene vingers in te schakelen.