Bel ons:

0183-589005

Groen ondernemen is de trend, waarom zou u dat niet letterlijk nemen? Beplanting rondom uw bedrijf heet uw klanten welkom op een sfeervolle manier. Mits het groen goed onderhouden wordt natuurlijk. Hoveniersbedrijf Kruijt heeft met een groot aantal bedrijven vaste afspraken voor regelmatig bedrijfsterreinonderhoud in Giessenlanden en omgeving. Dat kunnen we ook voor u doen!

Onderhoud van uw visitekaartje

Een eerste indruk maakt u maar één keer. U wilt dus graag dat uw bedrijfsterrein en hoofdingang er netjes en verzorgd uit zien. Personeel heeft vaak geen tijd om alle klussen op te pakken. Hoveniersbedrijf Kruijt ontzorgt in het onderhoud van (zakelijke) buitenruimtes. Wij zorgen ervoor dat de omgeving bij de hoofdingang er netjes en sfeervol uitziet en er geen rommel naar binnen wordt gelopen. En omdat er rondom bedrijven en parkeerplaatsen extra uitstoot is van uitlaatgassen kunt u er samen met Hoveniersbedrijf Kruijt voor zorgen dat groen duurzaam gestimuleerd wordt en daarnaast mooi in het oog springt.

Onderhoud van bedrijfsterrein is onder andere:

  • Verwijderen van rommel en blaadjes
  • Verzorgen van bloemen en planten in potten
  • Verzorgen van gazon en groen rondom bedrijf
  • Verwijderen van onkruid

Gladheidsbestrijding op uw bedrijfsterrein

In de winter biedt Hoveniersbedrijf Kruit service in gladheidsbestrijding. Wij gebruiken hiervoor geen regulier strooizout, maar werken met een speciaal strooimiddel. Zo kunnen uw gasten en medewerkers veilig de entree bereiken zonder dat er strooizout naar binnen gelopen wordt. Uw hal blijft vrij van zoutsporen, die voor allerlei andere ongemakken kunnen zorgen. Daarnaast zijn wij u ook van dienst bij sneeuwval.

Wilt u graag een groene en verzorgde indruk maken op uw klanten? Voor professioneel onderhoud van uw bedrijfsterrein in Giessenlanden en omgeving neemt u contact op met Hoveniersbedrijf Kruijt.