Bel ons:

0183-589005

Er zijn honderden vragen die u kunt hebben over de tuin. Wanneer moet een bepaalde plant of struik gesnoeid worden, welke planten zijn geschikt voor uw tuin, hoe zorgt u dat het onderhoud beperkt blijft, enzovoort. Kunt u advies over uw tuin of het ontwerp ervan gebruiken? Hoveniersbedrijf Kruijt heeft antwoord op al uw vragen!

Gratis tuinadvies

Heeft u vragen over uw tuin? Ons tuinadvies is gratis. Stel uw vraag door het contactformulier in te vullen of ons even te bellen.

Zelf de tuin ontwerpen

Het ontwerpen van een tuin is iets wat onderschat wordt. Veel mensen denken dit zelf te doen, maar zonder kennis over de (groei van) beplanting zien we maar al te vaak dat dit resulteert in ontevredenheid over de tuin. Er is bijvoorbeeld te veel onderhoud of een plant groeit niet zoals verwacht. Wilt u een tuinontwerp wat bij u past en waar u dus jarenlang plezier van beleeft, laat uw tuin dan ontwerpen door Hoveniersbedrijf Kruijt.

Een tuinontwerp laten maken

Samen gaan we eerst na hoe u uw tuin wilt gebruiken: spelen er kinderen, wilt u zelf actief aan de slag met een moes- of rozentuin of wordt de tuin vooral de plek om te zitten of te zonnen? Inventariseer ook wat u wel en niet mooi vindt, door bijvoorbeeld andere tuinen of afleveringen van Eigen Huis en Tuin te bekijken. Uw wensen staan natuurlijk voorop bij het maken van een tuinontwerp.

Waarom tuinontwerp door Hoveniersbedrijf Kruijt

  • Transparant in kosten
  • Waar voor uw geld
  • Oplossingsgericht en creatief
  • Persoonlijk: een ontwerp in overleg
  • TuinKeur-kwaliteit

Wilt u uw tuin laten aanleggen? Vertel het ons!